Заглавная страница Избранные статьи Случайная статья Познавательные статьи Новые добавления Обратная связь FAQ Написать работу КАТЕГОРИИ: АрхеологияБиология Генетика География Информатика История Логика Маркетинг Математика Менеджмент Механика Педагогика Религия Социология Технологии Физика Философия Финансы Химия Экология ТОП 10 на сайте Приготовление дезинфицирующих растворов различной концентрацииТехника нижней прямой подачи мяча. Франко-прусская война (причины и последствия) Организация работы процедурного кабинета Смысловое и механическое запоминание, их место и роль в усвоении знаний Коммуникативные барьеры и пути их преодоления Обработка изделий медицинского назначения многократного применения Образцы текста публицистического стиля Четыре типа изменения баланса Задачи с ответами для Всероссийской олимпиады по праву Мы поможем в написании ваших работ! ЗНАЕТЕ ЛИ ВЫ?
Влияние общества на человека
Приготовление дезинфицирующих растворов различной концентрации Практические работы по географии для 6 класса Организация работы процедурного кабинета Изменения в неживой природе осенью Уборка процедурного кабинета Сольфеджио. Все правила по сольфеджио Балочные системы. Определение реакций опор и моментов защемления |
Discuss possible answers with a partner. Remember to support your ideas.Содержание книги
Поиск на нашем сайте
· What is the average age of death in your country? · Has it increased or decreased in recent years? · How does it compare with other countries?
1. The posters below are part of a university campaign that aims at informing people about H1N1 flu symptoms and prevention. Read them and answer the questions:
a) Did the posters clearly inform about H1N1 flu symptoms and prevention? Why? _____________________________________________________________ _____________________________________________________________ b) Was the amount of text used and the organization in topics useful to make you understand the information in the posters? Why? _____________________________________________________________ _____________________________________________________________ c) Would the posters have the same impact if they were printed in black and white and had no images? Why/why not? _____________________________________________________________ _____________________________________________________________ d) What’s the importance of having an attractive and impacting title in posters? _____________________________________________________________ e) Would it make a difference if you didn’t know the institution responsible for the poster? Would this fact impact the credibility of the information given? _____________________________________________________________ _____________________________________________________________ 2. In pairs or small groups create a digital poster (a glog) in www.glogster.com about Dengue Fever symptoms and prevention. Use the checklist below to help you creating an effective poster with attractive visual aids and useful information.
Poster checklist
3. Below you can find useful information taken from the British Red Cross website about accidents in roads. Put the sentences in the correct order: What to do in a road accident: · turn off park and the safely engine ______________________________ · the move injured person don’t ______________________________ · stop you can the if blood ______________________________ · resuscitation start cardio-pulmonary ·
· the call services emergency
4. Read the article about Diabetes from the health section of the online New York Times newspaper: Diabetes is usually a lifelong (chronic) disease in which there are high levels of sugar in the blood.
5. Watch the video and complete the eight steps on how to prevent food poisoning:
Step 1: ___________ dates on food products before purchasing them and ___________ themagain before cooking. Step 2: ___________ meat, fruit and vegetables for storage and ___________ any food thatlooks or smells questionable. Step 3: ___________ your hands with anti-bacterial soap and hot water frequently. Step 4: ___________ products in a solution of 1 part vinegar or lemon juice and 3 partswater. ___________ ___________soaps, detergents or special cleaners. Step 5: ___________ ___________ the same cutting boards on meat and vegetables unlessyou wash it between uses Step 6: ___________ a meat thermometer to ensure that meats are cooked and wash the probeeach time you check the temperature. Step 7: ___________ food on clean plates Step 8: Refrigerate or ___________ leftovers within 2 hours of cooking
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Последнее изменение этой страницы: 2016-12-30; просмотров: 291; Нарушение авторского права страницы; Мы поможем в написании вашей работы! infopedia.su Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Обратная связь - 18.188.188.152 (0.01 с.) |