Заглавная страница Избранные статьи Случайная статья Познавательные статьи Новые добавления Обратная связь FAQ Написать работу КАТЕГОРИИ: ТОП 10 на сайте Приготовление дезинфицирующих растворов различной концентрацииТехника нижней прямой подачи мяча. Франко-прусская война (причины и последствия) Организация работы процедурного кабинета Смысловое и механическое запоминание, их место и роль в усвоении знаний Коммуникативные барьеры и пути их преодоления Обработка изделий медицинского назначения многократного применения Образцы текста публицистического стиля Четыре типа изменения баланса Задачи с ответами для Всероссийской олимпиады по праву
Мы поможем в написании ваших работ! ЗНАЕТЕ ЛИ ВЫ?
Влияние общества на человека
Приготовление дезинфицирующих растворов различной концентрации Практические работы по географии для 6 класса Организация работы процедурного кабинета Изменения в неживой природе осенью Уборка процедурного кабинета Сольфеджио. Все правила по сольфеджио Балочные системы. Определение реакций опор и моментов защемления |
Listen and read the employee manual again. What are the responsibilities of the workers at the company?Поиск на нашем сайте 5. Listen and read the employee manual again. What are the responsibilities of the workers at the company?
Listening 6. Listen to a conversation between a manager and an employee. Mark the following statements as true (T) or false (F). 1__ The man is a new employee 2__ The man incorrectly states the steps of cleaning a fish. 3__ The woman recommends removing scales before gutting the fish.
7. Listen again and complete the conversation Manager:Oh yeah, that's right. You'll be on the 1 _________ line, correct? Employee:Yes. I'll clean the fish before they are sent to the 2 _____________ area. Manager:Great. Now is this your first job 3 _________ fish? Employee:Yes. I just finished training last week. Manager: Okay, let's just go over the steps one last time. Employee: Sure, that would be a big help. Manager:All right. What comes first when4 ____________ the fish? Employee:Well, first I'll remove the scales and 5 ____________. Manager:That's right. What comes next? Employee: Then I'll 6 ____________ and gut the fish Speaking 8. With a partner, act out the roles below based on Task 7. Then, switch roles. USE LANGUAGE SUCH AS: Is this your first job ...? What comes...? Next, I'll... Student A: You are a manager. Talk to Student В about: · the employee's experience · the steps to clean the fish · how to gut the fish
Student B: You are an employee at a fish company. Talk to Student A about preparing fish.
Writing 9. Use the conversation from Task 8 to fill out the steps of preparing a fish fillet Employee Handbook Order for Preparing a Fish Fillet 1. _________________________________ 2. _________________________________ 3. _________________________________ 4. _________________________________ 5. _________________________________
Crab meat is harvested and processed in industrial plants. When crabs arrive at the plant they are washed and cleaned. After that, the crabs are placed into a large cooler. Workers then boil water in special containers to cook the crabs. The container is called a retort, and crabs steam during cooking. The steamed crab meat is pasteurizedduring the cooking process.
The cooked meat is removed by workers or by machines. Workers remove thetopshell of the body to access the meat. Themarket forms of crab meat includelump, backfin, andflake. Theclaws and the legs also contain meat.Cocktail claws are whole crab legs sold in food stores. Crab legs are a popular food because they are easy to eat.
Machines are sometimes used in the process. Aclaw cracker can remove meat from claws. Ameat bone separator removes meat from the bones and shells.
|
||
|
Последнее изменение этой страницы: 2024-07-06; просмотров: 45; Нарушение авторского права страницы; Мы поможем в написании вашей работы! infopedia.su Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Обратная связь - 216.73.216.214 (0.006 с.) |