Заглавная страница Избранные статьи Случайная статья Познавательные статьи Новые добавления Обратная связь КАТЕГОРИИ: АрхеологияБиология Генетика География Информатика История Логика Маркетинг Математика Менеджмент Механика Педагогика Религия Социология Технологии Физика Философия Финансы Химия Экология ТОП 10 на сайте Приготовление дезинфицирующих растворов различной концентрацииТехника нижней прямой подачи мяча. Франко-прусская война (причины и последствия) Организация работы процедурного кабинета Смысловое и механическое запоминание, их место и роль в усвоении знаний Коммуникативные барьеры и пути их преодоления Обработка изделий медицинского назначения многократного применения Образцы текста публицистического стиля Четыре типа изменения баланса Задачи с ответами для Всероссийской олимпиады по праву Мы поможем в написании ваших работ! ЗНАЕТЕ ЛИ ВЫ?
Влияние общества на человека
Приготовление дезинфицирующих растворов различной концентрации Практические работы по географии для 6 класса Организация работы процедурного кабинета Изменения в неживой природе осенью Уборка процедурного кабинета Сольфеджио. Все правила по сольфеджио Балочные системы. Определение реакций опор и моментов защемления |
I. Date, carrot and ginger salad
Scrape the carrots and grate roughly. Halve the dates, remove the stones, cut in half again and add to the carrot. Slice the leek thinly. Prepare the dressing and mix with the salad. Chill for at least 1 hour. Wash the lettuce leaves in plenty of water. Drain well, then line a salad bowl. Spoon in the salad and serve. Sprinkle the top with finely chopped parsley. II. Fruit: Tangerine, cup, toast, plum, tray, watermelon, napkin, date, grapes, peanut.
Приложение к билету № 7. I. Ham, melon and rice salad
Add the washed rice and finely chopped onion to the boiling stock. Cook until tender, stirring frequently. Drain and rinse in cold water. Dice the ham and cored pepper and the celery. Cut the melon in half, remove the seeds and make small balls of melon using a scoop. Add to the rice together with the ham, pepper and celery. Mix carefully, cover with a lid and chill in the refrigerator for 1-2 hours. Remove the large, outer leaves of the lettuce, leaving the heart whole. Wash in plenty of water, then drain thoroughly. Line the sides of a flat salad bowl with the lettuce leaves and place the heart in the middle. Prepare the dressing, mix into the salad, and spoon on to the lettuce leaves. This looks spectacular and is very delicious. II. Nuts: Broth, walnut, soup, halibut, pike-perch, hazelnut, almond, mushroom, peanut, Brasil nut.
Приложение к билету № 8. I. Spring radish and egg salad
Peel and slice the eggs. Wash the radishes carefully and slice. Chop the watercress finely. Put aside a few slices of egg and radish for decoration. Put the rest in a bowl with the cress, sprinkle with the strained lemon juice and mix together very carefully. Beat the mayonnaise and cream together, season to taste with salt and pepper and pour over the salad. Toss very lightly and chill for 30 minutes. Decorate with the slices of egg and radish just before serving. A few sprigs of parsley can also-be added. Note: Watercress is a very valuable plant, as it is very rich in vitamin С and contains carotene (a relative of Vitamin A) and minerals. It can be grown very successfully at home in a pot. II. Meat: Dill, mutton, cook, rabbit, fish, pork, kefir, veal, kidney, lamb.
Приложение к билету №9. I. Cucumber and egg salad
Peel the eggs and slice them. Place in an attractive salad bowl. Add the diced cucumber, the sliced tomatoes and the finely chopped chives and parsley. Blend the ingredients for the dressing together until smooth. Season to taste with salt, pepper and icing sugar. Pour over the salad and toss lightly. Keep chilled until ready to serve. II. Poultry: Trout, goose, milk, potato, chicken, turkey, goulash, duck, fruit, spring chicken.
Приложение к билету №10. I. Spring salad
Wash and drain the lettuce thoroughly, then chop into small pieces. Add the finely sliced cucumber and carrots. Finely chop or grate the egg whites and put aside. Sieve the curd cheese and egg yolks into a bowl. Add the lemon juice, the finely chopped onion and parsley, then season to taste with salt and pepper. Add the oil in a thin stream and beat until frothy. Pour into a small bowl. When serving the salad, sprinkle with the egg whites and only mix in the dressing at the table, otherwise the lettuce leaves will go limp. Alternatively, the dressing can be kept in a bowl or sauce-boat so that everyone can help him- or herself. Note: Before adding the dressing^ the salad can be covered and chilled for a short time in the refrigerator.
II. Game: Pheasant, drake, pear, yoghurt, leek, cabbage, elk, bread, hazel-nut, hare.
Приложение к билету № 11. I.
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Последнее изменение этой страницы: 2021-05-27; просмотров: 58; Нарушение авторского права страницы; Мы поможем в написании вашей работы! infopedia.su Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Обратная связь - 3.140.186.201 (0.006 с.) |